NBA-droomervaring met SCE-tours

NBA TRIPS

 

Dat basket en bal even goed samengaan als Amerika en NBA wist je waarschijnlijk al wel. Maar wat als we je nou eens vertellen dat we jou de kans bieden om de superspannende, supervette en on-ge-loof-lijk indrukwekkende wedstrijden mee te maken? In Amerika.

Trek met SCE-tours naar de Verenigde Staten en wissel NBA-wedstrijden af met dolle ritten in ’s werelds bekendste pretparken, ga zonnebaden aan parelwitte stranden en proef op jouw manier van the American way of life.

Veel te plannen? Helemaal niet, wij verzorgen alles, van vervoer en verblijf tot de beste plaatjes van de court of de adrenalinekick in de talloze pretparken die we bezoeken.

Big is better krijgt zo een nieuwe betekenis.

Of je nu een diehard fan bent met een favoriet team of een sportliefhebber die de opwinding waardeert die alleen live sport kan bieden - ons doel is om de NBA-droomervaring te creëren dat je op gang brengt.

Sports Challenge Europe combineert de passie voor basketball en reizen en brengt je naar Orlando, Miami om je favoriete NBA-team op hun thuisveld te zien. 

Begint het al te dribbelen, euh kriebelen? Schrijf je vandaag nog in voor een onvergetelijke #NBAtrip